بررسی فرآیند اجرای طرح نان کامل در اردبیل ‌

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۳:۰۴ کد : ۳۶۹۸۰ اخبار معاونت
تعداد بازدید:۱۰
بررسی فرآیند اجرای طرح نان کامل در اردبیل ‌

در راستای ارتقاء سطح سلامت جامعه، روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، مدیر گروه سلامت محیط و کار و رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به همراه کارشناس آزمایشگاه اداره کل غله استان، از یک واحد نانوایی نان کامل در اردبیل بازدید کردند. 

در این بازدید، ضمن بررسی فرآیند تولید نان کامل، بر رعایت ضوابط و مقررات تولید و رعایت الزامات اعلامی در شیوه نامه ابلاغی تولید نان کامل تاکید شد. 

گفتنی است با اجرای این طرح در اردبیل و شهرستانها، گامی موثر در راستای بهبود کیفیت سبد غذایی مردم استان برداشته شده، بطوریکه مصرف نان کامل می تواند به پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها از جمله چاقی، دیابت، بیماری های قلبی و عروقی و سرطان های دستگاه گوارش کمک کند.

آخرین ویرایش۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

نظر شما :