برگزاری جلسه بررسی وضعیت بهداشتی مواد غذایی سنتی

بررسی وضعیت بهداشتی مواد غذایی سنتی از جمله شرایط بهداشتی عرضه آب هویچ ،بستنی سنتی،آبگیری لیمو با حضور مدیر ان محترم غذا ودارو دانشگاه ومدیر سلامت محیط وکار استان ورییس گروه سلامت محیط استان وشهرستان مورخ ۱۴۰۴/۳/۲۱ مدیر سلامت محیط وکار معاونت بهداشت دانشگاه درراستای صیانت از سلامت وامنیت غذایی مردم بر پیگیری ورعایت الزامات بهداشتی در عرضه مواد غذایی سنتی از جمله رعایت بهداشت فردی ،بهداشت ابزارکار،بهداشت مواد غذایی و ،کیفیت مواد اولیه در مراکز واماکن تاکید کردند
نظر شما :