اجرای طرح نان کامل در اردبیل؛ گامی مؤثر در ارتقاء سلامت جامعه
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، به منظور تأکید بر اهمیت نان کامل در حفظ سلامت و امنیت غذایی مردم و با هدف بررسی اقدامات لازم برای اجرای موفقیتآمیز طرح نان کامل در اردبیل، جلسهای با حضور دکتر سعید صادقیه اهری، معاون بهداشت دانشگاه، مدیران فنی معاونتهای بهداشت و غذا و دارو، و دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد.
در این جلسه، دکتر صادقیه اهری بر ضرورت عملیاتی نمودن فرآیند پخت نان کامل در نانواییهای تحت پوشش دانشگاه تأکید کرد و اهمیت همکاری بینبخشی با سازمانهای مربوطه نظیر سازمان صمت، غذا و دارو، رئیس اتحادیه نانوایان، سازمان غله و معاونت دانشجویی و فرهنگی را یادآور شد.
شایان ذکر است در راستای این همکاریها، اکیپی مشترک برای بازدید از نانواییهای تحت پوشش دانشگاه تشکیل شد تا اقدامات لازم برای عملیاتی نمودن طرح نان کامل انجام گیرد.
در این بازدید، مهندس عباس میرزایی، مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه، بر اهمیت آغاز پخت نان کامل و تأثیر آن بر سلامت شهروندان تأکید کرد و بر ضرورت اجرای پخت نان کامل در هفته آینده و رعایت ضوابط و مقررات تولید نان کامل و الزامات اعلامی در شیوهنامههای ابلاغی اشاره نمود.
گفتنی است اجرای این طرح در اردبیل و شهرستانها، گامی مؤثر در بهبود کیفیت سبد غذایی مردم استان خواهد بود و به طور ویژه مصرف نان کامل میتواند به پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریها از جمله چاقی، دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی و سرطانهای دستگاه گوارش کمک کند.


نظر شما :